Sfeervolle achtergrondmuziek bij The Nacho Bar

Afgelopen maand mochten wij een sfeervolle achtergrondmuziek installatie aanleggen bij The Nacho Bar in Tilburg. Een nieuwe concept dat de beste nacho's combineert met prachtige cocktails. Ook wordt je als gast verrast door het prachtige interieur en alle details waaraan gedacht is, waaronder natuurlijk de muziek. We hebben een simpele, maar doeltreffende geluidsinstallatie aangelegd waar we de gebruiksvriendelijkheid van de Sonos app combineren met de voordelen van een bekabeld audiosysteem.


Sonos en bekabeling: een win-win

Onze opdrachtgever Charles Veerkamp was vanaf het begin heel duidelijk: 'De muziek moet door iedereen makkelijk te bedienen zijn, daarom wil ik Sonos. Omdat de Sonos app voor iedereen bekend is.' Als reactie hierop hebben we Charles uitgelegd dat een draadloos systeem nog wel nadelen heeft. Dat werd begrepen en zodoende hebben we een concept bedacht dat de voordelen van Sonos combineert met de voordelen van een bekabelde geluidsinstallatie.


Goede verdeling van het geluid

Een van die voordelen van een vast bekabeld systeem is dat de speakers mooi over de ruimte verdeeld kan worden en dat deze nooit uitvallen. Ze worden allemaal aan elkaar verbonden en de kabels worden goed vastgezet. Het resultaat is dat de muziek mooi over de ruimte verdeeld wordt en dat het volume in zijn geheel iets naar harder of iets zachter gezet kan worden.


We wensen Charles ontzettend veel succes met deze fantastische zaak en we staan in de toekomst natuurlijk weer voor je klaar!

Wil je ook muziek in je zaak? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend bezoek op locatie of bel met 085-4863290 voor meer info.