Speakers in de opslag
Projecten Prodjex
Prodjex
Projecten Prodjex
06/29/2022
1 min
0

Radio installatie bij Maxo Deals in Roosendaal

06/29/2022
1 min
0

Maxo Deals uit Roosendaal is een e-commerce organisatie met meer dan 30.000 producten op voorraad uit de elektronica en automation sector. Het betreft nieuwe en gebruikte items, welke worden geleverd uit het eigen distributiecentrum. Maxo Deals benaderde ons met de vraag om het werkplezier op de werkvloer te vergroten door middel van het aanleggen van een centrale radio installatie. Dit hebben wij met veel plezier voor hun verzorgd. 


Doeltreffende radio installatie

De installatie was dit keer simpel en doeltreffend. Door het hele distributiecentrum zijn opbouwspeakers geïnstalleerd welke worden aangestuurd door een hoogwaardige, krachtige versterker. De speakers zijn onderling aan elkaar verbonden door middel van luidsprekerkabel. Hoewel we regelmatig testen met draadloze oplossingen zijn er voor bedrijfshallen gewoonweg geen geschikte oplossingen. Dit heeft te maken met de aanwezigheid van het vele beton in het pand, waardoor draadloze signalen worden tegengehouden. 


Holland NL West-Brabant

De radio is afkomstig van een internetradio, waarop duizenden zenders geselecteerd kunnen worden. Van het bekende Q-Music en 538 tot aan de lokale Piraat. Het radiosignaal is kraakhelder dankzij de uitstekende internetverbinding bij Maxo Deals. De standaard voorkeurzender bij Maxo Deals hebben we ingesteld op Holland NL West-Brabant. 


Pauzesignalering

Als extra toevoeging hebben we pauzesignalering in het systeem aangebracht. Via een extern apparaat worden pauzetijden medegedeeld over de centrale radio installatie, waardoor de medewerkers van Maxo Deals weten wanneer ze aan de koffie mogen of aan de schaft kunnen beginnen. Ook het einde van de pauzes wordt weergegeven, waarna iedereen het werk kan hervatten. Het grote voordeel van pauzesignalering is dat er minder met tijd gesjoemeld kan worden. En dat levert duizenden extra productieve minuten per jaar op.

Wilt u ook meer sfeer in uw distributiecentrum?

Laat het ons weten via het contactformulier of bel met ons op 085-4863290. We maken graag een vrijblijvende afspraak met je om jullie locatie te bekijken, waarna wij een gedetailleerd advies toesturen. Wij bewegen ons door heel Nederland, dus laat je niet afschrikken door de eventuele afstand!

Reacties
Categorieën