Radio installatie in de werkplaats bij Van Leeuwen in Woerden

Radio installatie in de werkplaats bij Van Leeuwen in Woerden

Van Leeuwen Sleufloze Technieken zit gevestigd in Woerden. Zij zijn gespecialiseerd in zeer diverse technieken voor diverse sectoren, zoals Open Front Boringen / GAB tot Subsea Drilling. Van Leeuwen is in staat om sleufloos kabels en leidingen te verwijderen, waarmee ze een unieke positie in hun markt innemen. Wij werden benaderd door Van Leeuwen om een centrale radio installatie aan te leggen, zodat er in hun werkplaats tijdens het werk lekker naar de radio geluisterd kan worden. De bouwradio's worden verbannen en er wordt gekozen voor één centrale zender om de rust in de werkplaats terug te brengen.


SLAM FM

De werkplaats van Van Leeuwen is flink en bestaat uit verschillende werkplekken en afdelingen. De werkplekken hebben we elk een eigen speaker gegeven, zodat echt elke werkplek voorzien is van goed geluid. Op de overige afdelingen hebben we gezorgd voor een mooie spreiding van het geluid over de hele oppervlakte. Hiermee is de radio overal goed te verstaan. Bij Van Leeuwen luisteren ze veel naar Slam FM en deze hebben we dan ook als voorkeurzender ingesteld.


Elke afdeling een eigen volume knop

Handig is het dat elke afdeling een eigen volume regelaar heeft, waardoor de radio op elke afdeling harder of zachter gezet kan worden. Dit hebben we heel simpel opgelost door een potmeter onder de radio te maken in het 19" rack waarin alle apparatuur gemonteerd zit. Door aan de potmeter te draaien kan het geluid makkelijk harder of zachter gezet worden. Ideaal in het geval van een bespreking op de werkvloer of wanneer gasten de werkplaats komen bekijken.


Ook een centrale radio installatie in jullie werkplaats?

Werken terwijl men naar de radio luistert heeft veel voordelen. Allereerst dat er een vrolijke sfeer ontstaat, waardoor de productiviteit toeneemt. Maar ook de onderlinge verbondenheid tussen de mensen op de werkvloer. Muziek verbindt en dat zien we bij veel van onze klanten terug. Dus maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons, dan komen we eens laagdrempelig kijken en leggen we je een mooi voorstel voor.