Nieuwe geluidsinstallatie voor Pinxos Roosendaal

Nieuwe geluidsinstallatie voor Pinxos Roosendaal

Bij Pinxos in Roosendaal geniet je van een diversiteit aan Spaanse Pinxtos en Tapas.  Dit zijn allemaal kleine gerechtjes die op een stokbroodje of in kleine porties opgediend worden. Wat een feest! En over feest gesproken... Wij mochten het feest compleet maken met de aanleg van een nieuwe geluidsinstallatie in het restaurant. Want wat is een feest nu zonder muziek?


Goede vibe dankzij de muziek

Bij Pinxos hebben we best een beetje los mogen gaan. Alles staat namelijk in het teken van een goede vibe bij de gasten. En hierin speelt het geluid een cruciale rol. We hebben daarom een groot aantal compacte luidsprekers aan de muur geplaatst en deze worden op diverse plekken in het restaurant ondersteund door subwoofers. Wat er daardoor gebeurd is dat de muziek echt vol en warm klinkt. Alle tonen van de muziek (hoog, midden en laag) worden in een perfecte mix weergegeven.


De keuze van de muziek sluit natuurlijk aan bij de sfeer van Pinxos. In deze muziek hoor je een mix van instrumenten, vocalen en drums. Door te kiezen voor luidsprekers en subwoofers kun je deze muziek ook als geheel laten klinken. Wij noemen dit ook wel 'een deken van muziek' die door de zaak gaat. Deze deken vult de lege hoekjes op en omarmt alle tafels.


Privacy dankzij achtergrondmuziek

Het fijne van deze geluidsinstallatie is dat deze naast sfeer ook voor privacy zorgt. Omdat het volume perfect is aangepast op de hoeveelheid gasten (en daarmee dus het omgevingsgeluid) is ervoor gezorgd dat de gasten aan de verschillende tafels niet met elkaar kunnen mee luisteren. En hoe fijn is dat? Wanneer jij de relatieproblemen met je vrouw bespreekt, een zakelijke deal wilt beklinken of wanneer je de vrouw van je dromen aan het verleiden bent! Dan heb je geen behoefte aan tafels die met je mee luisteren. Integendeel!


Ook een geluidsinstallatie in jouw restaurant?

Wil jij net als Pinxos een geluidsinstallatie die zorgt voor sfeer en privacy in je restaurant? Neem dan contact met ons op voor een gratis bezichtiging op locatie. Na ons bezoekje ontvang je van ons een advies op papier. Ons advies is uiteraard gebaseerd op jullie restaurant in combinatie met jullie wensen voor wat betreft de bediening en de geluidskwaliteit. Dat smeden we samen tot een mooi geheel. Tot snel?