Nieuw multi-zone audiosysteem voor Golfclub Kleiburg

Nieuw multi-zone audiosysteem voor Golfclub Kleiburg

In 1973 kreeg Brielle een golfclub. Kleiburg was de eerste openbare golfclub van Nederland. Een jaar later werd de Golfclub Kleiburg gestart, als 21e golf vereniging van Nederland. Kleiburg is nog steeds een florerende club waar je kunt golfen in een fantastische omgeving. Wij werden door Kleiburg gevraagd om het audiosysteem te vernieuwen in het restaurant, het terras en de verschillende vergaderzalen. 


Multifunctionele speakers

In alle ruimtes hebben we speakers vernieuwd. Dat wil zeggen dat we gekozen hebben voor multifunctionele speakers, die muziek op hard (feest) en laag (achtergrondmuziek) volume kunnen afspelen. Ook zijn deze speakers uitstekend in staat om presentaties kraakhelder verstaanbaar te maken. Alle ruimtes hebben we opgedeeld in zones. Zo is het restaurant een zone, het terras en alle vergader- en presentatiezalen. Elke 'zone' kan individueel ingesteld worden. Dat wil zeggen dat de medewerkers van Kleiburg zelf kunnen bepalen welke muziek of microfoon er in de ruimte te horen is en op welk volume dit gebeurt. 


Multi-zone audiosysteem

Aan de basis van zo'n multi-zone audiosysteem ligt een DSP. Wij hebben de laatste maanden gekozen voor een DSP van AtlasIED. Dit zogenaamde Atmosphere concept geeft ons alle mogelijkheden om voor de eindgebruiker een simpel te bedienen interface op te zetten. Alle inkomende audiosignalen komen bij elkaar en sturen we via deze DSP weer uit naar de verschillende zones. De DSP herkent dit en brengt deze onderverdeling weer terug in de bediening. De bediening is te vinden op een touchscreen computer, zodat elke medewerker snel en makkelijk kan schakelen.


Microfoons in juiste frequenties

In dit audiosysteem hebben we gekozen voor nieuwe Sennheiser microfoons die geleverd zijn in de perfecte frequentieband. Steeds vaker krijgen wij vragen over draadloze microfoons. Dat ze ruisen, storen of een slechte ontvangst hebben. Dit heeft te maken met de opkomst van 4G en straks ook 5G. Deze signalen drukken de frequenties van draadloze microfoons weg, waardoor zij een stuk minder bereik hebben. Heel vervelend, maar onoverkomelijk, want onze regering is niet van plan om dit beleid te veranderen. Dus pakken wij in de nieuwste installaties microfoonsystemen met de beste frequenties. Nu en in de toekomst. 


Ook een audiosysteem in jullie restaurant, terras of presentatiezaal?

Laat het ons weten! Wij komen met alle plezier eens vrijblijvend bij je kijken. Met een half uurtje weten we wel genoeg en kunnen wij een passend plan maken. En dat gaat echt niet om monsterbedragen hoor. Wij rekenen heel scherp. Voor onze producten alsook voor onze installaties. Dus stuur gerust een berichtje of bel even met ons. Wie weet spreken we elkaar snel!