Nieuw geluid bij Truckwash1 in Ede

Bij Truckwash1 kun je jouw vrachtwagen schoonmaken in een wasstraat die helemaal afgestemd is op vrachtwagens. Truckwash1 groeit als kool en heeft inmiddels vestigingen op diverse plaatsen in het land. Voor alle vestigingen hebben wij mogen zorgen voor achtergrondmuziek en zo werden we ook gevraagd om op de nieuwe locatie in Ede te komen kijken. Deze locatie verschilde niet veel van de andere locatie en zo hebben we snel en doeltreffend een efficiënte geluidsinstallaties kunnen plaatsen.


Efficiënte geluidsinstallatie

Met efficiënt bedoelen we dat we met weinig speakers een groot oppervlakte bestrijken. De muziek is overal in de wasstraat te horen en klinkt als een klok. Ik weet niet of je zelf wel eens je auto wast, maar dan is het wel lekker om een beetje muziek op de achtergrond te hebben. Zo ook bij Truckwash1, waar de chauffeurs zo nu en dan lekker mee staan te schreeuwen met de radio. Een goede reden voor veel chauffeurs om even langs Truckwash1 te rijden!


Ook een geluidsinstallatie in jullie bedrijf?

Wil je ook een geluidsinstallatie in jouw wasstraat, net als bij Truckwash1? Vul dan even ons contactformulier in, bel met 085-4863290 om even overleggen of mail naar info@prodjex.nl. Wij komen zo spoedig mogelijk vrijblijvend langs om jullie locatie te bekijken, waarna we je een mooi voorstel toesturen!