Muziek in de werkplaats bij Cartel Living in Culemborg

Muziek in de werkplaats bij Cartel Living in Culemborg

Cartel Living is een meubelmakerij en leverancier van eigentijdse banken, fauteuils, eetkamerstoelen en tafels. In de werkplaats worden deze meubels vervaardigd waarna ze door de afnemer in gebruik genomen worden. Muziek is een ideale sfeermaker in een werkplaats. Dat begrepen ze bij Cartel Living ook en daarom werden wij gevraagd om een centrale muziekinstallatie met radio te plaatsen in hun werkplaats.

Speakers hoog tegen het dak gemonteerd

We hebben ervoor gekozen om 12 opbouwspeakers hoog tegen het dak van de werkplaats te monteren. Door ze zo hoog te monteren hebben we een hele grote spreiding door de werkplaats heen en hoefden we minder speakers te plaatsen. Daarbij is het zo dat op deze plek minder kans oplopen om beschadigd te raken.


Afdelingen krijgen eigen volumeregeling

De bekabeling is zo aangelegd dat de speakers in twee groepen zijn verdeeld.. 2 groepen speakers die apart van elkaar in volume ingesteld kunnen worden. Zo kunnen de medewerkers van Cartel Living het volume op hun eigen afdeling een beetje bijdraaien. Soms wat harder op de vrijdagmiddag en soms wat zachter op de maandagochtend ;-)


Ook lekker werken met muziek?

Mocht je nu bij jouw in het bedrijf ook lekker willen werken met muziek of radio op de achtergrond? Laat het ons dan weten. We komen altijd vrijblijvend kijken en kunnen in één oogopslag al advies geven.