Muziekinstallatie in het bedrijfsrestaurant van Mapiq BV

Muziekinstallatie in het bedrijfsrestaurant van Mapiq BV

Mapiq BV ontwikkelt tools voor slimmere kantoren en biedt mogelijkheden om slimmer te werken. Tools om het hybride werken te integreren binnen een organisatie en om werkruimtes, zoals kantoren of vergaderruimtes te koppelen aan deze nieuwe manier van werken. Mapiq is een organisatie met oplossingen die helemaal van deze tijd zijn en die na de corona periode een flinke boost gekregen hebben. 

Wij werden gevraagd om het bedrijfsrestaurant van Mapiq te voorzien van een muziekinstallatie met microfoons. Het bedrijfsrestaurant wordt multifunctioneel gebruikt. Natuurlijk voor de lunch, voor borrels, maar ook voor bijeenkomsten, presentatiedoeleinden of korte meetings. De muziekinstallatie moet dus meebewegen met de activiteiten die plaatsvinden in het bedrijfsrestaurant. 


Speciale audio processor

Bij Mapiq hebben wij gebruik gemaakt van een speciale audio processor als hart van de muziekinstallatie. In deze processor kunnen wij tal van functies programmeren. Functies die met één druk op de knop opgeroepen kunnen worden. Zo kan het bedrijfsrestaurant met één druk op de knop omgeturnd worden tot een vergaderruimte, een presentatieruimte, een disco of een lunch. Dit kan werkelijk waar door iedereen bediend worden via een touchscreen. Hierdoor is Mapiq ontzettend flexibel.


Radio en microfoons

Gedurende de dag wordt er in het bedrijfsrestaurant naar de radio geluisterd. Een storingsvrije internetradio zorgt voor een ruisvrij signaal en bovendien hebben de medewerkers van Mapiq BV keuze uit duizenden zenders. In hetzelfde rack zitten ook de draadloze microfoons die gebruikt kunnen worden zodra er een bijeenkomst plaats vindt of wanneer een spreker uitversterkt moet worden.


Geluidsinstallatie in de sportzaal

Als extra uitbreiding hebben we ook een aantal speakers geplaatst in de sportzaal. Sporten zonder muziek is natuurlijk geen doen! Muziek geeft je net dat beetje extra energie om je oefeningen volledig af te ronden en om jezelf flink in het zweet te werken. Via een Spotify Connect verbinding kan iedereen met een smartphone verbinding maken met de geluidsinstallatie, waarna zij kunnen luisteren naar hun eigen favoriete muziek.


Ook een multifunctionele geluidsinstallatie in jullie bedrijfsrestaurant?

Laat dan een kort berichtje achter via ons aanvraagformulier of bel met 085-4863290. Wij komen met alle plezier eens vrijblijvend langs bij jullie, waarbij we samen kunnen sparren over jullie wensen en onze mogelijkheden. Wij laten deze op elkaar aansluiten in een goed audioplan. Na akkoord kunnen wij binnen 2 weken installeren. Snel he?