Multi-zone geluidsinstallatie BCB Metaal

BCB Metaal is toeleverancier van metaal producten en verzorgt het hele traject van engineering tot montage. Het bedrijf is gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Wij werden gevraagd om het hele bedrijfspand te voorzien van een multi-zone geluidsinstallatie, zodat in alle werkruimtes lekker naar de muziek geluisterd kan worden.

Door het geluid heen prikken van staalbewerking

In de werkplaats van BCB Metaal wordt natuurlijk met staal gewerkt. Dat gaat niet bepaald geruisloos. Integendeel. Het lassen en snijden gaat gepaard met veel lawaai en aan ons de opdracht om hier passende speakers bij te vinden die in staat zijn om door het lawaai heen te komen. Met andere woorden... De radio moet wel te verstaan zijn tijdens het werk. En dat is gelukt. We hebben een speciale speaker gevonden die qua frequentie perfect door het werklawaai heen komt, waardoor er lekker naar de muziek geluisterd kan worden tijdens alle bewerkingsprocessen.


Feest in de kantine

In de kantine mag het bij BCB helemaal losgaan! We hebben hier een aantal topspeakers gecombineerd met subwoofers, waardoor een feest ook echt een feest genoemd kan worden. Het volume kan flink omhoog gezet worden en de bassen zijn voelbaar in de kantine.


Elke ruimte een eigen radiozender

De nieuwe werkplaats, de oude werkplaats, de kantine en het kantoor hebben allemaal de mogelijkheid om een eigen radiozender te selecteren. Zo kun je met je collega's overeenkomen waar er naar geluisterd gaat worden en die zender is dan door de hele ruimte te horen. Zo behoren de oeverloze discussies tussen de medewerkers in de werkplaats en op kantoor tot het verleden.

Ook een multi-zone geluidsinstallatie in jullie bedrijf?

We hebben inmiddels honderden geluidsinstallaties aangelegd in het bedrijfsleven en weten precies wat we doen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus die komen we met alle plezier vrijblijvend bij jullie bespreken tijdens een afspraak. Stuur ons gerust een berichtje of bel direct met 085-4863290 voor meer informatie. Tot snel!