Lekker werken met muziek bij Jan Snel Zuid in Hulst

Lekker werken met muziek bij Jan Snel Zuid in Hulst

Jan Snel Group is in 60 jaar uitgegroeid van een lokale speler tot wereldwijde partner op het gebied van modulaire bouw en speciaal transport. In het Zeeuwse Hulst is één van de productielocaties en daar mochten wij een geluidsinstallatie plaatsen zodat de medewerkers lekker met muziek kunnen werken. Muziek op het werk zorgt voor een positieve vibe op de werkvloer, waardoor mensen vrolijker zijn. Hierdoor neemt de productiviteit toe en ontstaat er onderling verbinding wat de teamspirit ten goede komt.


Effectief bekabeld en muziek luisteren

Het was geen lastig project, want de productielocatie van Jan Snel Zuid bestaat uit één grote ruimte. Om de muziek overal te kunnen horen hebben we langs de wanden aan alle kanten van de hal luidsprekers gemonteerd. Deze zijn allemaal via een luidsprekerkabel aan elkaar verbonden, waarna de lijn aangesloten is op de centrale versterker. De versterker haalt het signaal uit de mee geïnstalleerde internetradio, waarna de radio door alle luidsprekers te horen is. Een hele effectieve manier van bekabelen en muziek luisteren.


Internetradio is onze keuze

Internetradio is momenteel de populairste manier van het luisteren naar de radio in Nederland. Dankzij de stabiele internetverbindingen in Nederland kan er naar duizenden zenders geluisterd worden en die zijn allemaal zonder ruis te horen. De betonnen muren in veel bedrijfshallen vormen een probleem voor het ontvangen van de traditionele FM of DAB+ radio. Een goede reden waarom wij altijd voor internetradio kiezen.


Wij wensen alle collega's bij Jan Snel Zuid heel veel plezier van hun nieuwe geluidsinstallatie!

Ook werken met het plezier van de radio?

Wil je meer weten of eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden? Naam dan contact met ons op via het telefoonnummer bovenaan de website of via het contactformulier. Wij komen met alle plezier eens vrijblijvend langs om jullie locatie te bekijken waarna we een gepast advies aan je voorleggen. Tot snel!|