Geluidsinstallatie voor een refter

null

Opzoek naar een audio systeem voor uw refter? Wij voorzien u graag van het juiste advies.Of het nu gaat om een achtergrond muziek installatie of een systeem met presentatie mogelijkheden. Bedieningsgemak en spraakverstaanbaarheid zijn onze uitgangspunten
Advies aanvragen
Geheel vrijblijvend

Muziek in de refter bij Versele Lage

Bij Versele Laga in Deinze hebben wij een mooi muziek systeem geinstalleerd in de refter en op de werf. In de diverse magazijnen zijn projector speakers gemonteerd. Door het gebruik van diverse volume regelaars is het mogelijk per ruimte het volume te beheersen. Als afspeelbron is er gebruik gemaakt van een internetradio met meer dan 10.000 radio zenders!

null

Internetradio is de trend

FM radio wordt langzaamaan uit gefaseerd. DAB+ heeft als nadeel dat er altijd een antenne op het dak of buiten het gebouw geplaatst moet worden. Internetradio is stabiel wanneer het aangesloten wordt op het bedrijfsnetwerk. Bij voorkeur met een kabel. Bovendien kunnen er duizenden zenders gevonden waaronder allerlei non-stop varianten van de bekende Nederlandse radiozenders. De radio kan met een app bediend worden, indien gewenst.

Waarom Prodjex?

Prodjex is officieel Business audio systems installatiepartner en wij zijn getraind om geluidsinstallaties aan te leggen in bedrijfspanden. Hierbij kijken wij heel goed naar de combinatie van bestaande werkgeluiden, zoals machines, logistiek verkeer of rumoer van werknemers. Onze geluidsinstallaties stellen wij af om boven dit geluidsniveau uit te komen, zodat de muziek goed hoorbaar is en omroep goed verstaanbaar.

Met Prodjex zijn wij aangesloten als installatiepartner bij Business Audio Systems. Business Audio Systems is de grootste leverancier van Muziek op de Werkvloer in België

Passend advies voor een geluidsinstallatie bij jouw in de refter of op de werf?