Geluidsinstallatie productiehal De Jong DUKE, Sliedrecht

Geluidsinstallatie productiehal De Jong DUKE, Sliedrecht

De Jong DUKE uit Sliedrecht is een familiebedrijf dat al sinds 1957 espresso machines ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt voor de OCS- en vending markt. In 2020 is het bestaande pand in Sliedrecht volledig gerenoveerd en vernieuwd. Na deze oplevering kwam men er in 2022 achter dat ze nog één belangrijke toevoeging moesten doen. En dat was het centraal regelen van de radio in de fabriekshal en het magazijn. Prodjex werd benaderd om deze klus te klaren en heeft er middels een centrale geluidsinstallatie voor gezorgd dat alle medewerkers van De Jong DUKE lekker naar muziek kunnen luisteren tijdens het werk.


Geluidsinstallatie productiehal

De productiehal is het centrum van de kernactiviteiten van De Jong DUKE. Hier worden alle espresso machines geassembleerd en tot in perfectie in elkaar gezet. De machines rollen over een lopende band van de ene medewerker naar de ander. Elke medewerker voert specifieke werkzaamheden tot in detail uit, waarna het eindproduct wordt opgeslagen in het magazijn. 


In totaal hebben we 22 compacte opbouwspeakers gemonteerd aan de kabelgoot in de productiehal. Door de speakers op strategische plekken te monteren hebben een mooie dekking van de muziek kunnen maken, waardoor de radio in de hele productiehal te horen is. 


Muziek bij het laden en lossen

Het magazijn is een aparte ruimte binnen het bedrijfspand van De Jong DUKE. Het was niet nodig om het hele magazijn van muziek te voorzien. Dus hebben we ervoor gekozen om met twee projectiespeakers te werken op het gedeelte waar dagelijks het laden en lossen plaats vindt. Dit is de plek waar de magazijnmedewerkers de meeste tijd doorbrengen en daardoor kon de geluidsinstallatie hier simpel blijven.


Internetradio

Net als bij praktisch alle klussen in bedrijfshallen hebben we ook hier gekozen voor internetradio. De internetverbindingen bij bedrijven in Nederland zijn perfect voor elkaar. Wij snoepen hier een klein beetje bandbreedte weg met onze internetradio, waarna er nooit geen storingen meer optreden en ze bij De Jong DUKE kunnen beschikken over duizenden radiozenders. 


Ook een geluidsinstallatie in jullie productiehal?

Heel veel onderzoeken hebben uitgewezen dat werken met muziek leuker is. Het zorgt voor een vrolijke noot dat de sfeer en de productiviteit ten goede komt. Het is vaak een geringe investering en wij kunnen met ons uitgebreide assortiment audio apparatuur altijd een passende oplossing bieden. Maak gerust een afspraak met ons voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding bij jullie in de productiehal. Dan maken wij naar aanleiding van dit gesprek een passend plan de campagne!