Geluidsinstallatie bij Mantel in Oosterhout uitgebreid

Geluidsinstallatie bij Mantel in Oosterhout uitgebreid

Al in februari van dit jaar hebben wij een centrale geluidsinstallatie aan mogen leggen in het nieuwe distributie- en assemblagecentrum van Mantel in Oosterhout. Dit nieuwbouwpand werd in maart in gebruik genomen. De hal telt 18.000 vierkante meter en er zijn in totaal 120 medewerkers aan het werk. Waar we eerder gevraagd werden om alleen het distributiecentrum te voorzien van voorzien kwam 2 maanden geleden de vraag of we ook de assemblage afdeling op de bovenverdieping in wilden richten. Zo gezegd, zo gedaan!


Tien extra opbouwspeakers

Op de assemblage afdeling worden de fietsen van Mantel in elkaar gezet voordat ze naar de klant of één van de superstores gaan. Er zijn in totaal 20 werkplekken waar fietsen geassembleerd kunnen worden. Natuurlijk vinden deze collega's het ook fijn om met muziek te werken. Daarom hebben wij het bestaande audiosysteem uitgebreid met een tiental opbouwspeakers die we hoog in de nok hebben gemonteerd. Door ze zo hoog te plaatsen ontstaat er een grote spreiding en hebben we aan slechts 10 speakers voldoende om alle werkplekken van muziek te voorzien.


Geluidsinstallatie uitgebreid

De speakers zijn aangesloten op het bestaande systeem en dat wil zeggen dat er ook naar dezelfde radiozender geluisterd worden. Dit heeft één groot voordeel en dat is er geen verschillende radiozenders door elkaar staan te tetteren. Maar er is uniformiteit. Overal hetzelfde geluid. Overal dezelfde radio. En ook overal hetzelfde volume. Dat zorgt voor rust, alsook een prettige en veilige werkomgeving.


Jullie geluidsinstallatie uitbreiden?

Laat het ons weten! We komen met alle plezier eens vrijblijvend bij jullie in het pand kijken, waarna we een gepast advies toe kunnen sturen. Onze prijzen zijn scherp. Zowel van de producten die we inzetten alsook van onze installatie. Hierbij houden we goed in de gasten dat we kwaliteit hoog houden. De perfecte combi van prijs-kwaliteit. Die vind je bij Prodjex. Tot snel!