Centrale radio bij Casala Projectmeubelen in Culemborg

Centrale radio bij Casala Projectmeubelen in Culemborg

Casala vervaardigt stijlvolle projectmeubelen, soft seating en akoestische oplossingen die geschikt zijn voor uiteenlopende ruimtes en gelegenheden. Denk hierbij aan kantoren, kerken, zalen, conferenties, hospitality, educatie of zorg. Het pand in Culemborg bestaat uit een groot aantal verschillende ruimtes waarin diverse afdelingen productie en afwerking draaien. Prodjex werd gevraagd om een centraal radio systeem aan te leggen in die ruimtes, zodat het personeel van Casala kan werken terwijl ze lekker naar de radio luisteren.


40 opbouwspeakers geven radio weer

Door het hele pand heen hebben we maar liefst 40 speakers gemonteerd die de centrale radio weergeven over de verschillende afdelingen. Deze speakers zijn ideaal want ze kunnen zowel tegen de muur alsook op de kabelgoot geplaatst worden. Bovendien klinken ze heerlijk en hebben ze een flink bereik over de relatief rustige afdelingen.


Verschillende kabellijnen met volumeregelaars

We hebben door het pand verschillende kabellijnen getrokken waarbij we op de afdelingen een potmeter hebben gemonteerd om het volume aan te passen op die desbetreffende afdeling. Dit is een hele effectieve manier om het muziekvolume in een ruimte bepalen. Je staat namelijk in de ruimte waar je het volume aanpast. Wel zo makkelijk!


Ook radio in jullie bedrijf?

Wat we bij Casala hebben gedaan, doen we wekelijks overal in het land. Ook de medewerkers in jullie bedrijf vinden het heerlijk om te werken met een beetje muziek op de achtergrond. Laat het ons gerust weten wanneer je hier een keer vrijblijvend over wil sparren!