Muziekinstallatie in de bedrijfshal van Fire-up

Muziekinstallatie in de bedrijfshal van Fire-up

Bedrijfshal muziek installatie, Prodjex heeft weer een mooie gebruiksvriendelijke audio installatie opgeleverd. Dit maar voor het bedrijf Fire-up. U kent ze wel. De aanmaakblokjes fabrikant.

Wij waren benaderd om een centraal audio systeem aan te leggen in de productiehal. Voorheen had iedere werknemer een eigen radio bij zijn/haar werkplek. Dit resulteerde in radio's die op volume 30 galmde door de bedrijfshal.

Peter zijn wens was om een systeem te hebben waarbij iedereen nog steeds zijn eigen volume kon regelen. Maar waarbij hij zelf de maximale volume kon bepalen. Zo hebben wij voor ieder werkplek een volumeregelaar gemonteerd en een speaker geplaatst die speciaal voor deze doeleinden gemaakt zijn. Door het weg filteren van de bass tonen en het opkrikken van de hoge frequentie hoor je toch de muziek boven alle machines uit en herken je welk nummer er klinkt.

Om deze installatie af te maken hebben wij een internet radio geinstalleerd van Apart audio. De PMR4000MK2, met deze internet radio kunnen zei meer dan 1000 zenders ontvangen met haarscherpe kwaliteit.

Wij danken Fire-Up voor het vertrouwen en wensen hen nog jarenlang plezier van de audio installatie.

Ook opzoek naar een mooie installatie? informeer dan eens vrijblijvend via: info@prodjex.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Direct contact