Achtergrondmuziek bij PolProduct in Zundert

Bij PolProduct uit Zundert hebben we in de fabriekshal en kantine achtergrondmuziek mogen aanleggen. In de fabriek is gekozen voor specifieke projector speakers die goed bestand zijn tegen koude en vochtige temperaturen. PolProduct verwerkt in de fabriek fruit, zoals bosbessen en aardbeien tot bevroren oplossingen. Hierdoor moeten de speakers goed bestand zijn tegen kou en zelfs vorst. Via een regelaar in de fabriekshal kan de muziek harder of zachter gezet worden.


Achtergrondmuziek streamen in de kantine

In de kantine hebben met smaakvolle opbouwspeakers gezorgd voor een lekker sfeertje tijdens de schaft of tijdens de borrel. De speakers zijn gemonteerd aan de industriële kabelgoot, waardoor de kabels meteen mooi weg gewerkt zijn. In de kantine wordt de muziek bediend via de telefoon. Er kan ook Spotify worden gestreamd, waardoor de medewerkers van PolProduct een eigen playlist aan kunnen zetten in plaats van de radio.


De muziek wordt in het pand verdeeld door een hoge kwaliteit audio matrix van AtlasIED. Een audiomatrix is eigenlijk een verdeel- en bediensysteem waarmee je de muziek naar verschillende ruimtes kunt sturen. Het is het hart van een installatie. Gelukkig zag PolProduct het belang in van deze audiomatrix en realiseerden ze zich dat ze hiermee een investering voor de komende 10 jaar hebben gedaan.

Wij wensen PolProduct veel plezier van hun nieuwe muziekinstallatie!