21 november open huis bij Prodjex

Prodjex Audiovisueel, gevestigd aan de Brieltjenspolder 15 in Made, geeft op donderdag 21 november een kijkje in hun bedrijf tijdens hun Open Huis. Van 10.00 tot 17.00 uur worden bezoekers geïnformeerd over de rol die muziek kan spelen binnen het bedrijfsleven, het nut van omroepinstallaties en audiovisuele oplossingen voor het geven van presentaties.

Tijdens het Open Huis zijn er demonstraties en presentaties over het toepassen van muziek op de werkvloer, het functioneel inzetten van signalering en omroep binnen een bedrijf en het duidelijk weergeven van presentaties via een beamer of modern displayscherm. Er wordt dieper ingegaan op trends als het ‘streamen’ van muziek, geluidsbeheersing per ruimte, centrale bedieningsmogelijkheden en verstaanbare communicatiemiddelen.

“We willen het bedrijfsleven van West-Brabant tijdens dit Open Huis kennis laten maken met de mogelijkheden op het gebied van muziek, omroep en presentatiemiddelen”, zeggen Daniël Bossers en Ingo Schachtschabel, directie van Prodjex Audiovisueel. “Maar liefst 81% van alle medewerkers vindt werken met muziek leuker. 

Bovendien zorgen centrale radio installaties voor een rustig werkklimaat, want ze vervangt talloze bouwradio’s. Bovendien kunnen we op onze manier voldoen aan de geluidsnormeringen die door de ARBO zijn bepaald. Voor meer informatie rondom ons Open Huis bezoekt u onze website www.prodjex.nl.”

Prodjex Audiovisueel van eigenaren Daniël Bossers en Ingo Schachtschabel is ruim 4 jaar actief in de audiovisuele branche. Geïnspireerd door de vele industrie in West-Brabant besloten ze zich toe te leggen op het aanleggen van muziek- en omroepinstallaties in grote hallen, zoals werkplaatsen, distributiecentra en fabrieken.

Link digitale uitnodiging: https://bit.ly/32PRKYx

one way plastic
Audio advies


Benieuwd naar de mogelijkheden

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Direct contact